Fecskefészek
Ha nincs elismerés a verseimről,
idegesít,de független vagyok,
hogy hol az igazság, úgy is eldől,
a jóra ösztönösen hallgatok,
hallgatok arra, mit fogadok el,
a döntés minden esetben enyém,
a szépnek, jónak mindig nyerni kell,
még akkor is, ha nem épp kőkemény.
Álljon a vers, mint önálló egész,
teljességét maga igazolja,
a költő akkor úgy sem harcra kész,
azt hiheti, nincs már semmi dolga.
Inkább dörögjenek az ítészek,
mert nem mondhat a vers új igazat,
épüljön sárból a fecskefészek,
hisz fecskefészek csak akkor marad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-04 11:58:39
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-04 11:58:39