Internetes társkereső
Március negyedikén találkoztunk először.
Előző nap már beszéltünk telefonon.
Nem akartad megmondani a foglalkozásod,
mire én azt kérdeztem: „Csak nem pornószínész?”
Te nevettél, mert nehéz lett volna elárulnod,
hogy munkanélküli. A Nádor előtt vártál
vasárnap. Tavasz volt már, mégis hideg.
Zörgött a kabátod a fázástól, s az utolsó fillérjeidből
fizetted ki a nekem rendelt somlóit.
Még aznap átöleltünk egy fát, hullt ránk
a vadcseresznye virága. Sokáig szedegettük
egymás hajából, közben észrevétlenül
augusztus lett, a fa kilombosodott.
Egy odaköltöző rigópártól hangos ma.
Ha kinézünk az ablakon, pont rájuk látunk.
Mert azon a nyáron te is itt felejtetted magad nálam
talán örökre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-19 16:46:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-13 18:35:12