Végh Tamás
Azzá kéne lenned
Szitokörvényben
Szeretetszilánk,
Azzá kéne lenned.
Kábult télből felriadó
Tavaszi reménység,
Ferde gyanút széttaposó,
Igazi jó szó,
Kufárokat korbácsoló,
Rendre hívó útmutató,
Múlt időket összerakó,
Emlékeket átkaroló,
Hajló ágon nem taposó,
Életeket simogató,
Csöndben rezgő
Magányt oldó
Egyszerű dal,
Félelemtől nem riadó,
Igézettől távolodó,
Irgalomról le nem mondó,
Ég felett kavargó
Szitokörvényben
Szeretetszilánk,
Azzá kéne lenned.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-18 14:36:45 Utolsó módosítás ideje: 2013-04-18 14:36:45
|
|
|