Mondtatok értem imát?
Hegy vagyok,
emberi szó szirtjeimen sose szól ;
Szikla-virágaimért jöttem a Földre, tudom.
Hullt meteor vagyok én, tűnt korom üstököse .
kincsteli Golgotahegy lettem e Földkoponyán....
S mennyemet hogy szelik át aggkorom útjai, nézd!
Rajtuk egy emberi sors, száz nyoma sejlik elő…
Sírok a kőszivemért,
mert noha még dobog ,
én csöndesen élek azért.
Mint a halott hegyek, úgy...
Sírok az otthonomért. Éjjeli csillagomért.
Hold az apám, Nap anyám.
Mondtatok értem imát?
Fecskemadár temető retten a szívem ölén-
sziklaszilárd, de talán emberi kő,
Az vagyok én...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-12 19:23:11
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-12 19:23:11