Zöldül a fű
Zöldül a fű, zöldül a park,
piros rügy a juharfákon,
tavasz van, mert tavaszt akart
az isten, a nagykabátom
elteszem a jövő télre,
hunyoroghatok a padon,
suttyomban a napba nézve
egyedül és hallgatagon
ülök, a fény rám özönlik,
illat leng a levegőben,
ciripelnek, felköszöntik
a tavaszt, mintha belőlem
szállna a dal, felszabadul
fáradt lelkem kivirágzik,
mert most újra élni tanul,
élő xilofonon játszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-09 02:30:21
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-09 02:30:21