Retúr (jav.)
(Békéscsaba-Budapest Keleti
50% kedvezmény Menettérti
2. kocsiosztály 1fő 3420HUF)
I.
A bú egy newton-i törvény:
gravitáció, testet húzó ballaszt
- hogy maradok s belőled csak
vagonok húzta susogás marad,
a tájba befekvő, álmos peronnal.
..................................................
Bontásra váró, huzatos épület.
..................................................
- szóközök egy retúrjegyen.
II.
(…)úgy¬ vonz a peron
………………………
a test fűtetlen tehervagon
fölötte egy kábelen fut át
az öröm –holmi kóbor áram
ott, a szív felőli oldalon.
defibrillál. talán ma megjössz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-02 17:26:18
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-02 17:26:18