egyedül fogyasztja magát túl
nemes étek hogy vendégeket hívjon
magát se kívánja de divat a nárcizmus
vaginaszája elveket vall a szexről
hogy betegség a gay pride
és a makk egészséges
mikor nemmédiai okokból összevágódik valakivel
vénái ügyetlen pengenyelők az újraélesztésnél
fényképet találnak a melltartójában
egy nőét