Tritikálé
Jobban jöttek nálad
Nagyobbak könnyebbek
Egyszerűbbek is
Meg szebbek
Könnyebben fújják a füstöt
A hátuk kőszikla
A Mellük karcsú nyíl
Telefonszámlát fizetik
Újjal köröz boros poháron
A siker fel húzza a redőnyt
Szellőztet takarít
Mióta űrhajó a tested
Túlvilágról eldobott dárdák a
Jégcsapok, iszok még egy kávét
Egy kis pia a tangómesternek
Fésül a sécón egyet a gomblyukba piros gerbera
Kötelező tánc
Királyi party
Állami tánc
Közép osztályos keringő
Földönfutó botos táncok
Nem alkotok kritikát
Azt sem tudom mi az a tritikálé
Hortobágyon a Józsi Bácsi
Azt mondta erre, egy építkezésen
Hogy:”Jóvan. És köpött egyet.
József Attila meg úgy lapult,
Fa tövéhez, mint egy darab csend.
„Hát akkó jó van, mondta a Józsi bácsi.
„Akkó dógozzunk me nem élünk meg”
A csillag munwalkerezett az égen.
Ezek az újfajta munkahelyek
Csapat munka, az ellenségeiddel.
A meghasonulás meghasonulása,
Már úgy néz ki mint az igazi,
Csak kétszer rosszabb!
Írd és mond!
Kétszer rozszab,
De olyan mint az igazi!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-27 07:17:01
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-27 07:17:01