Kelemér
tücskök lopják a nyár elejét
úti szikes porcsomókban gyalogolunk
vajon mennyi az annyi A-ból B-be
ha az átlag mint oldott kéve?
halad az út velünk hersegő cseresznyefák
kibomló fiatal anyák lobognak a fényben
domb tetőn látjuk meg a fehér paplakot
lehunyt barna pillák bezárt ablakok
kaszált kert szilvafákkal
lombok közt Isten is madár dal
repül repül és délen valahol
finom szeszekkel gyürkőzik az este
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-23 10:28:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-23 10:28:45