nem koherens
Kürti László Alkalmi otthonok c. kötetéhez
*nemlétünkbe költözöm lélektől térdekig
hajnali találkozást homokkal kidekázni
lélekben virágzó sebesült vagyok
szinapszisok kényszeredett börtönömben
tudom a ráncaim kóbor állatok
iszonyú szédület a vágy néma állata
legyek akár katéter ha rongy a lelke
John Locke a failórán imbolyog
alkalmi otthonokban mégis hajléktalan
papírba sodrom a dohányt ha szívnék
nem jó nekem űzötten hazaérni
vízszintesnyi szövetséget rúgkapálni
gyertyák közt égetni el szégyenem
nem artikulálható önmagam csupán
a nosztyferi egy esetben a tóthmarival
nehezen faragható fából -
Bartók Kékszakállúját is úgy mint
csalódottságomat abban mikor
orosz versenyt nyertem nyolcadikban
és azt hittem a Lenin mauzóleum lesz
a jutalmam -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-15 13:41:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-26 11:55:55