Elbitangolt.
Így hozta a sors.
Megállt a föld,
s éj borult rám.
Világgá ment
a torzon-borzos
-hasonszőrű-
kölyök-kutyám,
mint én ifjan
egy kis örömért
tavaszt-váró
gyötrő vágyban.
Meg se ugatott.
Letépte
a szerelem örvét
magáról
-s csak ment, ment
a kis hálátlan,