Ördög és pokol
Nem kell szólnod, míg csend honol
s rést üt a fény a lombokon.
Derű-szőtte égkupolán
kikönyököl a napsugár.
De szólj, kiálts, ha gaz zajong
véreddel átmosott zagyon,
hogy tudja meg, ki tőrbe csalt,
óriásként is törpe csak.
S ha szólni, hallgatni se mersz,
ördögből hamis-isten lesz.
Ha szerencséd van, mind megáld.
Ha nem...akassza fel magát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-04 20:19:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-04 20:19:34