Asszociációk tudjukkinek
jin és jang, többszörösére nagyítom,
degradálódik, feudális álmokat hoz.
kolbászt töltök, kezem rácsusszan.
beteg a fenyő, sír a toboz, narancsra
festem, gyantázom. halkul a zene, felpörög.
avangard, fehérre-feketére pötty.
túl pepita. sok a hazátlan nap.
szájzár, villamosszék. megváltozom.
derülj egem! terülj, terülj asztalkám!
Uram! telefonszámom törölted -
didergő király vagy!
azt hittem, szeretsz,
de csak a megmaradt rizskása
fogakat kémleled a számban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-01 11:19:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-24 07:38:33