fekete - fehér
fekete éjszaka, hófehér hópelyhek,
fekete ablakok, zárkózott sejtelmek;
jeges, fagyos szélben kapunkon besurran,
szemét közt ágyat vet pokróccal, mosdatlan -
hajléktalan.
fehéren hull a hó, fekete rideg fák,
sötétlő szemével csendangyal vigyáz ránk,
kinyújtózott sínek alszanak az utcán,
fehér fényű lámpák behajolnak hozzád -
boldogtalan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-25 12:34:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-25 12:34:44