A végtelen gumikötél
Élni kellene még húsz évet.
A telhetetlen is remélhet.
Az is lehet, nem telhetetlen,
az örök élet lehetetlen?!
A csudába az örök élet!
Hogy soha, semmi nem ér véget,
mint a végtelen gumikötél;
az Univerzumon végig ér.
De kik fogják a kötél véget,
végtelen-e az örök élet?
Ha volt kezdete valaminek,
már szertefoszlanak a hitek,
be is csaphatnak a vallások,
elfogyhatnak az aduászok,
helyesbítek; mert el is fogynak,
munkát kell keresni a papnak.
A vallás se örök a földön.
abba is hagyom, ne gyötörjön,
nem befejezem, abbahagyom,
ha lesz öröklét, majd folytatom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-21 00:09:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-21 00:09:09