Mégis eszembe jut
Ha egyszer majd az életem
befejeződik, mint a versem,
hányan ígérik meg nekem,
hogy „amíg élek, nem felejtem”,
sok lesz vagy kevés az, aki
felidézi a verseimet,
nem lesz-e nagyon nagy baki,
hogy méltat engem, nem kinevet?
Sokat töprengeni ezen
nem illendő és nem érdemes,
mégis eszembe jut, velem
vajon majd mi lesz, ha vége lesz
a versírásnak, istenem?
Talán beugrik valakinek:
a Szigeti-vers nem terem
többé már neki és senkinek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-15 05:11:15
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-15 05:11:15