Vár-e még pokol-föld...
Mert lám, este lett hamar. Gyúlni láttam
vágyam torz himnuszára, züllött sziréneket
ág-száradt aggokat. Félsz, eljajgatod
majd forró véredben átizzott hitedet.
Jaj-szavak ostromolnak:Vajúdj vágy most!
Csak korcs énem tart úgyis már engemet.
A halál keserű törvénnyel keres
Hidd, ha rád szól riasztó, majd pokol vár ott...
Jöjj most,konok légy. Sírj, ha nincs szavad.
Vágyd csak erősen, s fiatal maradsz.
Üröm nem lesz ez érzésben: ma vagy
örök győző, de holnap félni látlak...
Vagy új világodat megtagadod?
Ősi faj.Még nem hullhatsz el, maradj...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-04 17:52:25
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-04 17:52:25