A folyóparton
Ültünk a folyóparton és néztük a vizet,
aztán néztük a vizet és ültünk a parton.
Az arcodat láttam, ott hullámzott kicsiben,
aztán hullámzó kicsiben láttad az arcom.
Fújt a meleg szél és suttogtak a levelek,
aztán suttogtak a levelek és fújt a szél.
Még gyerek voltam, félve fogtam a kezedet,
aztán fogtam a kezedet, gyerek voltam még.
Amikor hazaértünk, adtam egy puszikát,
egy puszikát mindig, amikor hazaértünk.
Megvénült a nyár, külön vált két kicsi világ,
aztán két kicsi világ, tovább külön vénült.
Ülök a folyóparton és nézem a vizet,
talán nézed a vizet, ott ülsz egy másik parton.
Az arcodat látom, ott hullámzik kicsiben,
hullámzó kicsiben látod még gyermekarcom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-15 11:02:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-15 11:09:30