Jaj, cica
Ne incselkedj, ha küldöm néked a „jaj, cicát”,
Cica, te vagy az, aki nékem ma csókot ád,
Csókodtól úgy perdülök napsütésben, hóban,
Mint cigányzenére Bóni a videóban.
Csücsöríts, cica, jaj, eszem azt a csöpp, kis szád,
Nyomj egy playt és este öleld a te Bónid át,
Csak bírjam ki, míg galoppozva hozzád érek.
Jöjjön egy Gábor Andor-rím, hümm, telivérek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-21 08:59:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-21 08:59:00