A félreolvasásról
ammita versben keresunk azt sokzsor
egy felre olvasott sor aggyameg
az abeceben vagy uton, sohha lyobbkor
meglatni ommagunkat nemlehet
egy ozslopon, a hirdetesekkben
is ott lapulhat akar egy disztihon,
s a hibas elme-billentgyuzeten
felvan cserelve az x es y,
az o es az o, es mind a tobbbi korben,
talan lekoppott mar az ekezet,
;nebrokut ahtnim , dotal avtidrof se
akar iszzadva szunnjadt eberek,
kutatnad kepeit, mi mere relylett,
halykurazsod sokaig kenjszered -
s mikent az almot, udjis elfelelyted
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Holmi, 2004/1