mintha távol ülnék a kávéházi tükörben újra és
újra az emlékeimben portrék a mellékutcából
csupasz csontok újra és újra szétszórtam belül
a kávéházi tükörben megfestettem csupasz lélek
emlékeimben újra és újra mintha távol ülnék
csontok portrék megfestettem emlékeimben
szétszórtam újra és újra a tükörben széthulltak