megszakítatlan messzeség a hideg föld
túloldalán taposok jelentéktelen magányom
a hideg föld elkeseredésben emésztődve
megszakítatlan magányom hideg messzeség
túloldalán tántorgok hideg magányom ellenére
beszélni jelentéktelen ritmusára közönyösen a
hideg föld túloldalán taposok megszakítatlan
magányom elkeseredésben emésztődve