csapódik valami éreztem
neki a falnak
amitöl mindenki odanéz
olyan hatása lesz
mint a csendnek
ami csak azért van
mert nincs semmi helyette
szünet
labdázzunk mer az jó
fürödjünk
és járkáljunk mezítláb
táncoljunk is amíg reánk
nem tapasztják az összes
véletlen mosolyt
aztán szomjasak leszünk
és szobáról szobára érezzük
hogy vissza csak egy lépés lenne