Kósa Emese
Nem végrendelet (jav.)
Hátrahagyok mindent,
amiket gyűjtöttem,
turkálóból rongyot,
rövidtávú kedvet,
molyrágta időket,
foszladozó felhőt,
légypiszoknyi béreket,
fél sörre se valót.
Nem akar ez úgyse
végrendelet lenni,
jó hogy ha az ember
tudja: nem hasztalan
lenni vagy nem lenni,
de félni baromság.
Voltak már tavaszok
is, dögunalmas nyár
Most az ősz a szeres,
nyomtatott szeretet
utánad hajítom,
ha kell, felveszed.
A tél is zakatol
mérföldes csizmában,
ha mégis elkésne,
esetleg pótolja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-14 19:14:58 Utolsó módosítás ideje: 2012-11-14 19:14:58
|
|
|