tört szárnyak ürügye
„Külön kerül az egeké, s örökre
a világvégi esett földeké”
(Pilinszky)
este van. éjszakába hajló
véres felhőkben ázó boltozat.
nincs kitöltött tér, és nincs imádság,
csak a szálló darvak képe, és mohó
kíváncsiság, hogy ők meddig jutottak,
megismerték-e azt, amit kerestem,
betelt-e bennük vajon az ige,
vagy felperzselte őket is, mint engem
a vakult égbolt istenhidege
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-06 22:27:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-06 22:27:16