Tíz sor
A kis költők szeretik a nagy szavakat,
a nagy költők tudnak náluk nagyobbról,
a tudás viszonylagos, hiába szeretik,
a nagy kékség isten szerető szeme talán,
az ateisták sem teszik munkanélkülivé Őt,
nehéz megkülönböztetni: mi mi mellett áll,
a nyelv akadozik olykor, mert hazugságra –
mert igazságra akarják használni, de a nyelv
rángat olykor minket mondandónk karója körül,
nagy költőknek a kis szavai is nagy szavak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-03 23:59:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-03 23:59:01