távolságok (jav.)
tapogatózol. át akarod ütni
a szobád falát. szorít a kényszer.
mint szűk ólomsisak. elviselni a
sötétséget. végtelennek gondolt térben.
formátlan időben. a kozmosz apró
lámpásokat gyújtott. megalkotta
az életet. történjen valami váratlan.
hogy megismerje önmagát. de. az igazi
probléma. az óriási távolság. közted
és köztem. boldogtalan kozmosz. nem
láthatta előre. hasonló szobák vannak.
egymástól mérhetetlen messze.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-22 13:47:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-22 13:50:51