rejtett alany
belehúzok a semmibe
körülmetél a végtelen
futó kalandokért vérzem
lelkemért könyörög az Isten
betont markol a féktelen
ki ad rádől a mennyezet
szabadulásért rossz helyen
kopog tükröt tart idétlen
bohóc közöttünk egyetlen
tartós szakadék ő lehet
túléli de nem mérlegel
felszínen mosoly és könnyek
többszörös esélyes kincsek
önválasz a kérdéseknek
lecsap rá a makacs végzet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-19 20:40:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-21 10:21:15