tejbegríz
bokán rúgott egy angyal és most
felhőkkel hűtöm mert bedagad jaj én
ölre megyek akár önmagammal csak
ne legyen morcos csak ne legyen
rozsdás szögre van felakasztva egy
holdfény ízű fáradt glória jaj réges
régen odabaszta és igaza van mert
mindig igaza van - de ne legyen
állóvíz ez az éjszaka tükörsima és bánatos
én egyszerű vagyok mint a tejbegríz lám
kihányt az ördög és most rám tapos
csendes a tenger ha ordít a szél ha
álmokat csuklik egy tölgyfalevél egy tetű-rágta
piszkos kis tölgyfalevél hogy ne álmodjon
én megcsiklandom hogy ne álmodjon ne legyen...
állóvíz ez az éjszaka tükörsima és bánatos
egyszerű vagyok mint a tejbegríz lám
kihányt az ördög és rám tapos
kihányt az ördög és
bokán rúgott egy angyal én
ölre mennék önmagammal, hogy
ne legyen morcos - csak most nem megyek
(de nagyon tejbegríz ez a szeretet)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-28 20:49:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-28 20:49:24