Free-cska
Ég a Nap meleg dől
tikkad a nyáj szöcske
De látod, amottan az egekből
legel, tép tehenünk a Böske
Csendesen kér
- Őzd. Igen jámbor fajta
Farka végén turbán somoly
Hímzett a rang rajta
Mondva csinált in-Dokkolnak
Partra csúszik bálnám
Végezet ül tehénlepény
szkarabeusz párnám
Nyikorgó sár tekéz. Bent
padlás rogy, szakad rá a múltra
Csikorgó vaságy ekéz mert
bárkiakár hogy elkúrta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-22 09:19:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-22 09:19:08