panna nem hiszi el hogy
amikor egy
szépre csomagolt képviselő
fánk méretarányos
biciklim kosarával
teszem fel a kérdést
miért várt ennyit a boldogság
igaz ilyen napmagányos
időkben ahol a dátumok
egymásutánisága emészt
biztos nagyobb a közeg
ellenállás így az egységnyi
idő alatt megtett út is
rövidebb én megértem
de valahonnan mégis csak
elrajtol esperté-sebességgel
a boldogság talán ezektől a
lepedék-méret gondoktól
pl mikor elfogy a tej esetleg a
pannáinktól maradt eperszülte-mosoly
veszít tömegéből vagy mikor a
pékhölgy már tegez
érzem kezd súlyosulni ez a kérdés-
ekkor majd bevallom hogy nekem
pozitív diszkriminációra van hajlamom
szeretésre annyi se ezzel kicsit
kizökkentem a boldogságot
de szerintem téged is mert
esperté-sebességgel dőlnél
az aktuális ősznek. nem?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-15 18:03:48
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-15 18:03:48