Kairó blues
Csodás hold sütötte éjjel
a lélek legszebb éjszakája van
nincs más az utcán
csak én és az ital
csak én és az ital
dolgozik bennem, mint
másban a szerelem
emlékeztet rá, hogy
nem akarok több hasonlatot
mint ahogyan több gyereket sem
ez a nem múló szomjúság
ez a nem múló szomjúság
és a kapualjakban pisálok
nézem odafent ég a lámpa
elképzelem mások családi életét
ahogy mások szeretnek
ahogy mások szeretnek
aztán megyek tovább
az itallal kezemben
csodás hold sütötte éjjel
a lélek legszebb éjszakája van
a lélek legszebb éjszakája van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-14 11:43:39
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-14 11:43:39