Ladyrinth
Pont neki készített tévedésből
Páros jegyet a sofőr
Direkt távol helyezkedtem tőle
És csak én utaztam úgy ahogy ő
Mindenki átgázolt rajta
Jó nagy mellei vannak
Ne tudd meg
És nádszálvékony
Egy képe alá írtam
Hogy olyan mint egy hópárduc
Erre ő megírta hogy
Gyerekkorában a családjával
Voltak az állatkertbe
És ott egy hópárducra
Azóta is emlékszik
Gondoltam én tartozom
Köszönettel hogy leírta
Mennyire egy
Hullámhosszon vagyunk
A szülei elváltak
Majdnem meglett
Még mindig ott a párbeszédünk
De valamiért törölt a facebookjáról
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-10 05:53:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-06 18:12:35