Paradoxon
Igent mondok a lehetetlenre
-vonzó kihívás ez-
megingatni nem hagyom magam
ha véremet veszik is
ebben nem tévedhetek
Csak a biztos
az rémít meg mindig
mit készen kap az ember bátorítatlanul
ha nincs legyőzött csak győztes
és sosincs-kételyek
hiába duzzad látszat-erővé
vágy és elhatározás
játék a harc s kudarc minden siker
Akkor vagyok tettre kész csak
mikor mindenki mindenben bízik
s leteszik a fegyvert
Mert elhiszem
hogy én vagyok a biztosban
a kétely
s a bizonytalanban
a lehetetlen
Minden lehetséges
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-06 22:34:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-26 22:33:49