A debreceni Virágkarneválról - egy tv-közvetítés hatására
Hömpölyög a virágok menete
egyenesen az emberek szívébe.
A virágok csodálatos szépsége
egyenes út a még szebb életbe!
Egyben a történelmet is kifejezve
egyúttal kulturális színt adva nekik.
Változatos épp úgy, mint maga az élet.
Nincsen határa az Ő szépségüknek!
Virágok! Ne csak ilyenkor parádézzatok!
Fessétek a jelennél még szebbé a holnapot!
Terjesszetek örömöt, űzzetek bánatot!
Szolgáljátok a jelennél boldogabb holnapot!
Ui:
Ez a Ti nagy és fontos feladatotok!
Halász István
Rózsavölgy, 2012. augusztus 20.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-20 10:59:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-20 10:59:57