Gyermeke vagyok a reménynek
-fia lánya-
bár mostohán bánt velem
meg nem tagadhatom
magamhoz mérem az útvesztőket
mielőtt indulok ha menni kell
kerülöm amit más kitaposott
félszeg önbecsülés hite visz
a magából építkező lélek
minden más hiábavaló
a megmérettetéshez
remény vagy reménytelenség
-mindegy-
ha végül ugyanoda érek