Vázlat
Még mindent a csend birtokol,
folyékony a párnán hajad,
az éj strázsál, mélyen alszol.
lüktető perc, lassan halad.
A hajnal semmivé foszló
álmok fátyolában, kábán
ül az óra mutatóján.
Bíbor színt tükröző szemmel
csak nézem, hogyan szökik el.
Távolodik a pirkadat,
szomorú, de én megértem,
hogy tovább már nem maradhat.
A fák lombján árnyjátékot
játszik a szellő a fénnyel,
puha avarban álmosan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-20 19:08:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-20 19:08:00