Tiszta lapon
Naponta mindig tiszta lapon
kezdem el az új verseket,
öncsalás ez, akár a többi,
aminek haszna nem lehet,
ez éppen olyan felesleges,
akár a bűnbánó ima,
öregkorában az embernek
magát kell megváltania,
és nem kell hozzá magyarázat,
egyre jobban sietni kell,
hogy ki ne fussak az időből,
azt se bánom, ha nem felel
senki, ha még kérdezni tudnék
mástól valami fontosat.
Boldogság volt, ezután lesz-e?
Meg kell szeretni magamat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-16 00:36:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-16 00:36:28