sale-re folyt. (meghívón)
vasárnap van. elaludt a kosárban
a macska. megette mind a resztelt májat,
miután a lányomék elmentek.
a bőröndök hallgattak,
alig fértek az előszobában.
becsomagoltál mindent? be.
ne felejts el
írni. szia, szia. szandi
tegnap azt mondta: anya
félrebaszol az irodalommal.
szerintem ő edgarral, bár pár hete
tényleg inkább a verseket kanalazom,
mint a forró tyúkhúslevest.
azt az apja is szerette.
nem mosott fogat vasárnap, mert
állítólag akkor jobban érezte az ízeket.
én meg kimentem az erkélyre a délutáni alvás után
kiszellőztetni a rám lehelt sör szagát.
most is érzem. itt maradt velem a don huán:
az alkohol. még megkéri anya-
jegyes kezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-02 17:56:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-29 16:54:46