Te izé
Zsé-nek
ki annyit beszél s fényképez,
de verset írni nem képes,
vitatkozik, dumál folyton,
prózát ír, hol nótát dalol,
csitt, csak halkan, még meghallja,
véleményem van őróla
is meg másról, ki megvallja
ha tehetné, szajha volna -
alsót, felsőt is ledobna,
míg az idő el nem kapja
(a pasi meg még undorabb
ki se mondja, csak tátogat
képet látván, máris tenné
a dolgát, hisz derék legény),
ezért mondom: vissza, vissza,
hallgass végre a jó szóra,
csak akkor légy olyan izé,
ha a szívetek is eggyé!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-26 12:30:52
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-26 12:30:52