Napoli garibaldi
Egy pálmafa árnyékéban ültem éjszaka,
Valami mámoros dallam ringó ölében
Nápoly belvárosa - egy-egy tér-darab
Omló vakolat egy graffiti képben
Sós tengerszagot hajtott az enyhe szél
Hasiskipárolgását a tömegnek
Halk sikátorok kígyóztak elfelé
S lassan kifolytak rajtuk az emberek
Egy magányos szagú cannabis felhő-
Egy jel, hogy valaha volt ott valaki
A falakról sűrű sárga és benső
Pihentető visszhangokat alakít
Az idegennyelvek egyeteme elhagyott,
Che Guevara képek nyugtató hada
Megrökönyödött az elcsavart képzelet
És az embernek elállt angolul a szava
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-22 12:10:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-22 12:10:22