Ennek nincsen címe
Tolatóradaron kapuzárási láz
Kelj fel Jancsi kályha ősrobbanás
Csak a remete nyugodhat csak az bújhat el
Nem olyan mint én, ki felszakítja még a pecséteket is
Ha menni kell .Nem vagyok olyan okos
Kényszer remete takarodj a..........
Azt akartam most öljön meg az Isten
Most azonnal, nem bírtam már vinni
Nem bírtam akkor vállalni
Csak nézek ki a fejemből
Nem tetszik a szerep
Kölcsönkérek tartozom embereknek
Közületeknek, tartozom magamnak
Apámnak anyámnak bátyámnak
Elmegyek napszámba
Festek egy pár képet
Eladok egy pár verset
Sokat edzek mell hát
Váll kar láb has
Kiedzem magamból a bánatot
Kiedzem a kudarcokat
Mikor nem engem választott
Az összes kényszer magányt
Az összes kényszer társaságot
Könnyebb kipihenni a boldogságot
De nem szabad boldognak lenni
Állítólag mert borul a mérleg
Tanulmányoztam én is
És borul de nem tudom minek állítsam fel
Hogy csak úgy legyen nekem az nem éri meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-13 19:30:33
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-13 19:30:33