bizsu
1
zárójelbe tettem.
áthúztam.
végül kiradíroztam a neved.
de a papíron maradt morzsákat
még mindig nem mertem
elfújni.
2
szókincsem bizsu. karátokban mérve
majdnem negatív, de még épp semleges.
túl hamar elhordod majd – ettől féltem,
de már látom: el
viselni sem lehet.
3
botladozó csillagképek
duruzsoló kavicsok
a cipőm talpán
nyomom el
a hangokat
hanyatt a fűben
hátamon egy egész bolygó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Új Forrás, 2012/5.
Feltöltés ideje: 2012-06-11 17:39:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-11 17:39:03