magán-meg mássalhangzók
Uram! sárkánytejjel
aszfaltra festelek.
lemeóztál végképp.
( tévedhet az Isten.)
kedvenc szavaimat -
- nem hozzám hajítod:
Timbuktu, pöcsfej,
Mária siralom, Queen-tett,
az in medias res,
hangulatkeltők
csupa-csupa csével -
- loccsan, csurran, cseppen.
harangvirág koldul
énhelyettem
mintha tenyér volna.
negyvennyolcat kondul.
(villa kéne hozzá!
a cérnametélt
visszacsusszan
a húslevesbe.)
hidegek az urnák
egyikben por és hamu
másikban szavazat
az én urnám légüres.
magnószalagra teker
a Syrius dzsessze –
(az ördög álarcosbálja.)
- most elmentem.
tényleg elmentem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-06 09:33:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-06 09:33:10