Amolyan gondolvány
A minta-káoszból kiszabott test végső otthona e ravatal?
Meleg félmosolya egy újszülött vénségnek, az ő burkában, a méh-
ben. Halkan dudorászó anyai hang, csöndes áradás. Hallik a dal
ott is, ahol mérhetetlen a magasság, és felfoghatatlan a mély-
ség. Ne dönts jó Uram! Kérlek, hadd, fusson még a nap, az óra és a perc!
Nézd e páratlan lenyomatát a déenes ábécének! Kimért idő?
Látom, hogy a tökéletlenség szúette évgyűrűi miatt versz.
Uram, a műved a tiéd, a bűn, az erény! És miénk a temető.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-14 15:15:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-14 15:15:41