Chopin ars
Kérted, hogy játsszam el a keringőt.
Fellapoztam a kottát.
A hangjegyek, mint préselt virágok tűntek elő.
Az erkélyre mentél cigizni, úgy hallgattál.
Arra figyeltem fel, hogy halkan beszélsz.
Válaszolni akartam, de rájöttem, telefonálsz.
Mikor az utolsó akkord is elhervadt,
hátam mögött álltál útra készen.
Tudtam, ahhoz a férfihez mész dugni.
Mosolyogva zongoráztam tovább.
Ahogy becsuktad magad mögött az ajtót,
köhögés fogott el, vörös mintákat köptem a billentyűkre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-14 11:35:54
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-14 11:35:54