termék
elreagál a gondolat.
mint lidérces foszfor
világít a fejben,
tétova cérnákat bogozva.
szeretném kioldani őket.
zihált selyemgömbökbe
forrasztani. majd a pár-
beszéd tengelyébe elereszteni.
a puha üveg mögül nézem.
foton-teste görcsösen
gurul. fölsejlik a
magával-értetődés.
és ez pulzál, hol se
test, se anyag nem mozdul.
csak az észrevétlenség
ellenőrzött alkímiája
vetkőzik a berajzolt
csöndbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-20 14:21:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-20 14:21:38