Éjszakai fények
Sárga fényjáték macskaköveken,
fénycsöveken szürkés esőcseppek.
Párkányon alvó galambokat figyelem
a tájat fehér vászonra megfesteném.
Fekete bársony színű éjjelen,
paletta után nyúlna a kezem.
Kinyújtott tenyered ellököm,
éjjeli álarc arcodon öröm.
keresd a fehér arcú dívát,
fekete harisnyát lesd a lábán.
Fények útját követve elmegyek,
nincs előttem se szikla, se tengerek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-04 19:46:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-04 19:46:56