Verstettek (jav.)
Túlkoros angyal vállán fityegő
csibeszárny — halovány virtus.
Mutatványra futja még,
a repülés túl fárasztó csoda.
Hanyatt-homlok támadások,
győzelmes bukások közhelye,
és homlokegyenest harmóniák.
Mindahány verstett hiába.
Látszatok impozáns sorát zárom:
vesztesek számadása.
Narcisszusz végsőkig elszánt arca
merül az olajos víztükörbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-26 00:58:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-26 00:58:12