Faktor (fordított kép)
Az elme mélyén gomolygó szivárvány, amolyan régvolt
homályú csillagköd hív elő a távoli világok
halovány sejtelméből, az angyalok
korából. Kölyköd vagy talán
tenmagad vagy az, kit
még elkerül az
ármány.
Bűnök
még
nem kar
colják arcodba ké
retlen nyomaikat. A sze
lídek vánkosán várod, hogy jöj
jön a megrajzolt remény. Nem tudhat
tad Isten és ördög majd mi végre ríkat, mivel
büntet, mivel áld, könnyű utad lesz vagy kemény ?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-18 00:11:41
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-18 00:23:37